LOVE yaa

LIKE'II

Tuesday, 18 October 2011

ruangan UTAMA » salah jawab !

salah jawab !

Hai .
Tadi BREAKFAST MEE GORENG .
TAK PUASA harini sebab exam satu je ( PHYSICS 3 )



Dari masa masuk kelas hingga nak rehat , aku duduk dengan dia and member-2 dia je .
Malas nak campur dengan orang lain .
Aku baca PEKA pasal ticker tape & tulis kat kertas , #BIARsenangINGAT
Memang terbukti , masa tengah exam aku boleh jawab pasal tu .
Lepas naik rehat , dah nak 30 minit , cikgu suruh simpan semua buku & duduk kat tempat sendiri #NAKexam
Dah siap cikgu bagi kertas , aku pun mula dengan BACAAN DOA . #mintaPERTOLONGANallah


Aku pun buat lah .
Dah SEDAP-2 buat , tiba-2 ada soalan pasal GRAF .
Aku pun try buat .
Dah dekat 10 minit , aku tak tahu nak buat macam mana .
Aku pun FIKIRLAH .


Tiba-2 aku dapat idea nak buat macam mana .
Aku pun selak mukasurat belakang .
APA ! !
GRAF gelap gila , macam mana nak buat ni .
Nak garis pun tak nampak .
Tiba-2 je idea BODOH LAGI MEMBANGANGKAN keluar .
Idea tu menyuruh aku garis guna pen .
Pastu , aku pun ikut lah .
Tak sampai 5 minit , SKALA tersalah .
Aku pun fikir lah cara nak padam garisan tuh . #macammanaNAKpadam,kanGUNApen
Aku pun cari jalan tapi lagi 20 minit nak habis exam .
So , aku PANIK , aku terus je buat soalan lain sebab banyak lagi belum jawab . #CONFIRMjawapanMEREPEK
Pastu cikgu pun cakap MASA DAH TAMAT !
Alamatnya kena REDHA jelah dengan keputusan .
Aku try lagi kat PHYSICS1 & PHYSICS2 nanti !
Exam SEJARAH 2 , SEJARAH1 .
Bestnya , tak sabar nak tulis jawapan MENGARUT .
Macam mana tak MENGARUT dah soalan tu yang terlebih MENGARUT . #GURAUANsemataMATA

GOOD LUCK to SHAFYQONLYY !

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
0 Comments

0 .: