LOVE yaa

LIKE'II

Tuesday, 9 October 2012

ruangan UTAMA » NAMA baby yang ANNOYING

NAMA baby yang ANNOYING

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
091012 , selasa ,
selamat malam semua .
sekarang ni kn dh ramai yg kahwin .
tujuan utama kahwin ialah nk dapatkan anak .
okay , jd semakin banyak baby yg sah dh dilahirkan kt hospital mana-II pun .
hmm , korang pernah terfikir tak .
kalau dh ramai yg lahir , mesti banyak nama yg wujud kan .
so , banyak lh yg pelik-II .
lg-II kalau orang putih .
nk cakap nama dia pun belit-II lidah ni .
haa , kreatif sangat !
kalau dh makin banyak baby yg lahir , nama pun dh makin kurang pilihan kan .
contohnya , anaknya nk letak nama SARA .
tp doktor cakap nama SARA dh ada org pakai .
parents baby tu pun nk kelainan .
so , drpd pandangan doktor , dia syorkan letak nama baby dia macam SARA89 ataupun SARA_13 .
haha , dh macam email pulak .
tengok ni ::
boleh tak syafiq nk tahu nama email korang .
mesti banyak yg annoying kan .
haha , email tu mesti ada gabungan huruf dan nombor kan .
okay dh tahu .
email syafiq je tak .
emailnya ialah tutt . . .
rahsia :P #MS

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
0 Comments

0 .: