LOVE yaa

LIKE'II

Sunday, 30 September 2012

ruangan UTAMA » TEXTING SOMEONE

TEXTING SOMEONE

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

300912 , AHAD .
ASSALAMUALAIKUM .
mama baru balik dari MAJLIS KAHWIN .
syafiq TAK IKUT .
okay , siapa yg suak TEXTING ?
syafiq TAK SUKA .
nk tahu SEBABnya ?
actually , syafiq MALAS nk TOPUP .
so , KREDIT TAKDE .
tu yg tak boleh nk TEXTING and terus jd TAK SUKA .
bg yg suak tu , korang TAXTING siapa je ?
PAKWE and WAKWE je kan .
okay , pernah tak masa tgh SYOK-II TEXTING , tetiba dia REPLY LAMBAT .
tengok ni ::




dia punya LAMBAT tu BUKAN SIKIT tp BANYAK kay .
sampai TERTIDUR .
haha , PERNAH tak ?
hishh , KESIAN nya dia :P

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
2 Comments

2 .:

Suara Hati said...

paling menyampah bila dia lambat relpy mesej sebeb tertidur tapi actually saya pun selalu macam tu hahahahaha

@ShafyqOnlyy said...

@Suara Hati 2 kali 5 je !