LOVE yaa

LIKE'II

Monday, 4 June 2012

ruangan UTAMA » MENYESAL aku dapat adik MACAM kau

MENYESAL aku dapat adik MACAM kau

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

SELAMAT MALAM .
dah SOLAT MAGHRIB ?
tadi masa kat ATAS shafyq ada CAKAP SESUATU .
shafyq CAKAP kat ADIK .
" kalau TURUN BAWAH , WIFI JANGAN BUKA DULU " .
so , shafyq TERUSKAN SEMBAHYANG MAGHRIB .
bila dah HABIS , shafyq TURUN BAWAH .
tup-II , dia TAK DENGAR CAKAP shafyq .
okay , dia ni MEMANG adik yang TAK DENGAR CAKAP .
shafqy BUKAN TAK BAGI MAIN .
tapi nak tengok , dia HORMAT ke TAK dekat shafyq .
rupa-II nya MEMANG TAK HORMAT .
okay , LEPAS ni kalau ada apa-II tengok kau .


' MENYESAL aku dapat adik MACAM kau ' .
YA ALLAH , sesungguhnya aku TAK REDHA dia MENJADI adik aku .
okay , SEDIH ehh HATI ni bila adik TAK DENGAR CAKAP ABANG .

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
6 Comments

6 .:

Prodigious Yuni said...

Actually,saya rasa hampir keseluruhan orang hadapi perkara yang sama dengan awak..Pasti ada hikmah setiap yang terjadi..Maybe dia nak tarik perhatiaan awak sebab itulah dia sakitkan hati awak..Lagi satu tak baik kalau awak kata yang awak tak redha dapat adik macam tu sebab samalah macam awak menyalahkan takdir Allah SWT dan ianya juga samalah macam awak tak bersyukur kerana mendapat seorang adik..seorang anak itu adalah rezeki yang dikurniakan Allah SWT..renungkanlah,jangan sampai akidah awak terpesongkan disebabkan perkataan awak tu..

p/s:jangan terasa hati pulak!saya just nak mengingatkan je..^^

shue_purple said...

salam.. takperlulah sampai begitu.. ini pandangan dari saya harap maaf kalau terasa.. sesungguhnya Allah telah ciptakan manusia ada maknanya.. kalau adik kamu tiada.. xke rasa lain. lagi satu kalau marah pun, jangan mulakan post nie dengan bismillah.. harap maaf kerana saya pun ada seorang adik yang sangat nakal... syukur lah apa yang ada.... :)

@ShafyqOnlyy said...

@Prodigious Yunitapi , shafyq dah TAK TAHAN dengan KARENAH dia . dah LAMA sshafyq PENDAM . sebenarnya shafyq TERTEKAN :(

@ShafyqOnlyy said...

@shue_purpleastaghfirullahalazim , adakah shafyq telah melakukan DOSA yang BESAR ? :'(

Prodigious Yuni said...

@@ShafyqOnlyybersabar jelah k..Yakinlah yang Allah sentiasa bersama dengan orang yang selalu bersabar..Anggap je lah ini dugaan yang awak perlu tempuhi..Memanglah awak rasa geram dengan peragai adik awak tu tapi cuba bayangkan kalau awak tak dikurniakan seorang adik ataupun ditakdirkan awak ni anak tunggal,mesti rasa lainkan?tak ada orang pun yang boleh diajak bermain atau bergurau..

@ShafyqOnlyy said...

@Prodigious Yuniye , TY atas NASIHAT yang diberi #MS