LOVE yaa

LIKE'II

Sunday, 6 May 2012

ruangan UTAMA » ada diUMUMKAN bahawa dot dot dot

ada diUMUMKAN bahawa dot dot dot

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

SELAMAT PETANG semua .
. . .
shafyq cerita PERISTIWA masa kat MAJLIS KAHWIN tadi eh .
okay , shafyq pergi sana PUKUL 12PM .
masa nak perhi shafyq SEMPAT ambil GAMBAR nya .
tapi shafyq MALAS nak UPLOAD lah .
malas nak guna DSLT ke NOTEBOOK ni .
first LAMBAT and KEDUA CEREWET .
so , tak payah eh .
sorry lah okay awak-II semua .
pastu shafyq pun MAKAN .
shafqy ambil LAUK KAMBING , DAGING and AYAM .
SEMUA SEDAP-II tau .


pastu tengah-II MAKAN , ' ada diUMUMKAN bahawa dot dot dot ' .
shafqy nak btw ke tak ye ?
okay lah nanti ada yang MERAJUK pulak .
exactly , diUMUMkan bahawa ada VIP yang DATANG .
VIPnya ialah DATO' KHALED NORDIN .
siapa TAK KENAL denagn dia kan .
cuma dia je yang TAK KENAL dengan KITA ni haa .
pastu ada ORANG NYANYI .
masa dia NYANYI HUJAN TURUN .
pastu ada orang cakap HUJAN sebab dia NYANYI .
tapi , shafyq rasa bukan sebab dia  tapi SEMUA tu kan KETENTUAN ALLAH :)

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
0 Comments

0 .: