LOVE yaa

LIKE'II

Saturday, 3 March 2012

ruangan UTAMA » kebanyakannya budak SEKOLAH

kebanyakannya budak SEKOLAH

SALAM SATU MALAYSIA

HYE korang .
shafyq TAK SEKOLAH harini .
KESIANkan korang yang SEKOLAH tuh .
tapi takpe , nanti dapat ILMU kan .
shafyq tadi BREAKFAST KUEY TEOW .
bila dah siap BREAKFAST , shafyq buka LAPPY dan WIFI .
bila dah siap , first sekali shafyq buka BLOGGER .
shafyq tengok dari SEMALAM yang UPDATE shafyq jeh .
pergh , buka BLOGGER pagi-ii memang BOSAN .
so , shafqy buka YOUTUBE pulak .
shafqy tengok TUTORIAL PHOTOSHOP CS5 .
shafyq CUBA sekali .
tapi MALANGnya , TAK MENJADI .
shafqy pun FEDUP gila .
bila dah FDUP shafyq buka FB pulak .
kat FB shafyq tengok yang ONLINE just ::


tengok tu , tak macam BERLAMBAK pulak orang ON .
#sikit gila , yang lain mana ?
biasa mesti 200 ++ dan sekarang tak macam separuh pulak tak ON .
opps , shafyq TERLUPA yang korang kan ' kebanyakannya budak SEKOLAH ' !


CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
4 Comments

4 .:

❖ FS ❖ said...

Lain kali add yang tak sekolah jee haha

Puan Pelangi said...

cheh ! nak eksyen di tak p sekolah tu . hahaha !

ShafyqOnlyy said...

@❖ FS ❖ IDEA yang BERNAS

ShafyqOnlyy said...

@Puan Pelangi tak sangat lah kan . tapi YE jugak (: