LOVE yaa

LIKE'II

Thursday, 23 February 2012

ruangan UTAMA » PELANGI ke ni ? (3 GAMBAR )

PELANGI ke ni ? (3 GAMBAR )

SALAM SATU MALAYSIA

dah SOLAT ISYA' ?
okay-II , shafyq FAHAM .
shafyq agak MALAS nak buat HOMEWORK bagai tuh .
maybe nanti-ii macam dekat pukul 12AM baru boleh buat .
masa tuh TAK BUY okayy ..
TIDUR LAMBAT pun boleh .
esok kat sekolah masa PEMBANGUNAN INSAN , ada buat SOLAT HAJAT .
cikgu suruh WUDUK dari rumah .
ni KHAS untuk bebudak FORM 3 dan 5 ya .
yang lain BOLEH BELAH .
opps #
tadi masa PETANG , ada sorang budak ni tetiba je MASUK RUMAH shafyq .
dia cakap ' PELANGI ' sambil tunjuk kat luar .
ingatkan budak tu BOHONG tau .
nasib baik masa tu TAK BUSY so shafyq pun KELUAR dan tengok .
tup-II , wahh BETUL .
memang ada PELANGI .
tapi shafyq agak PELIK .
shafyq rasa tu BUKAN PELANGI kot .
err , susah lah nak btw .
okayy lah , GAMBAR yang btw segalanya .
kalau dah tengok , cuba cakap yang ni PELANGI ke tak  ye ?





CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
3 Comments

3 .:

Feenas Sya said...

kea cahaye aurora .?
{ betul kea eja }

ShafyqOnlyy said...

@Feenas Syaurm , maybe .

Kongsi Apa2 Aje said...

admin pun tak tahu nak kata apa. mgkin ye..mgkin tidak...huhu