LOVE yaa

LIKE'II

Tuesday, 28 February 2012

ruangan UTAMA » ORAL TEST selesai

ORAL TEST selesai

SALAM SATU MALAYSIA

HYE korang-ii semua .
tadi SEBELUM rehat , shafqy rasa HAPPY sangat .
tapi , bila dah LEPAS rehat , shafyq jadi BOSAN tahap tutt .
kenapa entah ettiba rasa BOSAN sampai nak BELAJAR pun MALAS .
lagi-ii time BIO .
sepatutnya kalau buat dalam GROUP bagi lah kat kita buat jugakkan .
ni tak , MADAH dia jeh .
naik BENCI aku dengan kau .
grrr ,
HOMEWORK harini KARANGAN jeh .
shafyq tadi buat PENDAHULUAN je yang SEMPAT .
yang ISI-II lain shafyq buat nanti (:
masa ENGLISH kena buat ORAL TEST kan .
time nak buat , shafyq tetiba KETAWA gila-ii .
shafyq kan kena buat dengan CAPITAL A ni .
masa PRACTICE ok jeh .
so , ' ORAL TEST selesai ' .


esok ada buat MERENTAS DESA .
biasa buat PAGI kan .
tapi kenapa entah tetiba cikgu suruh buat PETANG .
PANAS gila woii .
esok shafyq bawa DSLR .
so , BERGAMBAR sakan lah .
nanti shafyq UPLOAD ye . INSHAALLAH ^^V

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
0 Comments

0 .: