LOVE yaa

LIKE'II

Monday, 6 February 2012

ruangan UTAMA » KESIANnya BLOG kawan shafyq

KESIANnya BLOG kawan shafyq

SALAM SATU MALAYSIA

adohh , malam-II ni boleh BOSAN pulak .
so , shafyq cari INISIATIF lain untuk hilangkan BOSAN .
shafyq pon MENGGODEH YOUTUBE .
dekat situ shafyq tengok banyak VIDEO .
huh , hilang BOSAN sekejap .
dah lama lepastu , BOSAN balik .
so , tetiba je shafyq teringin nak BW kat blog kawan shafyq ni .
bila buka je , oh no .


blog dia kena HACKED .
' KESIANnya BLOG kawan shafyq '
ASTAGHFIRULLAHALAZIM .
macam mana boleh berlaku .
err , maybe FIREWALL dia tak kuat kot .
sebab tu si PENGGODAM boleh HACKED blog dia .
lepas ni tak boleh lah shafyq nak USHA blog dia .
nak tahu blog dia yang mana ?
urm , shafyq rasa TAK PAYAH kot .
mungkin dia MALU bila shafyq btw orang blog dia kena HACKED .
okayy lah , shafyq btw LINK blog dia ae .
l*z**ay**on***w.blogspot.com


to CAPITAL L kalau baca POST ni , shafyq harap CAPITAL L bersabar ye . mungkin CAPITAL L boleh dapat balik blog tu .INSYAALLAH <3

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
0 Comments

0 .: