LOVE yaa

LIKE'II

Saturday, 18 February 2012

ruangan UTAMA » DIBATALKAN / DITUNDAKAN

DIBATALKAN / DITUNDAKAN

SALAM SATU MALAYSIA

ASSALAMUALAIKUM .
wahh , AWALnya shafyq UPDATE blog harini .
#sekali sekala .
shafyq tadi BREAKFAST KUEY TEOW .
ALHAMDULILLAH .
untuk hari SABTU dan AHAD , 


KELAS TAMBAHAN ' DIBATALKAN / DITUNDAKAN ' .
yezza
tak payah nak susahkan otak FIKIR-II bagai .
makin sakit hati tahu tak ! , grr
lebih baik duduk rumah je .
RELAX je rasa .
kalau ada KELAS TAMBAHAN mesti BORING GILA .
ni pun sebab esok ada MAJLIS PIBG .
that's why cikgu tak buat .
kalau setiap minggu tak ada kan BEST .
alahh , kalau pergi KELAS TAMBAHAN belum tentu kita boleh jadi PERFECT kan .
tapi kalau takde kelas tambahan pun tak boleh jugak .
hisshhh , dunia-II .
kat dunia ni memang BANYAK CABARAN kan :(
tapi shafyq akan SEDAYA UPAYA untuk MENEMPUHINYA jugak .
okayy FINE .
minggu depan ada KELAS TAMBAHAN , yeayyy

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
0 Comments

0 .: