LOVE yaa

LIKE'II

Tuesday, 7 February 2012

ruangan UTAMA » boleh ke HAFAL kesemuanya ?

boleh ke HAFAL kesemuanya ?

SALAM SATU MALAYSIA

hye semua .
dah ready nak sekolah ESOK ?
mesti HOMEWORK korang dah siap kan .
#SIAP lah sangat , oppss
shafyq rasa macam taknak pergi sekolah lah .
lagi-II bila ada ENGLISH .
ehh , kenapa pulak ?
sebab , ENGLISH kena buat ORAL TEST .
oh no ! !
ni yang shafyq PALING TAK SUKA nak buat .
kalau setakat ORAL TEST tapi boleh tengok KERTAS takpe jugak .
ni nak kena HAFAL 100% pulak .





boleh ke HAFAL kesemuanya ? '
dah lah lagi berapa hari je nak buat ORAL ni .
woot-II .
tidakkk , shafyq taknak dapat MARKAH RENDAH lagi .
sebelum-II ni , shafyq just BACA apa yang ada kat KERTAS tuh .
tapi kalau boleh , shafyq nak dapat MARKAH TINGGI pulak .
tapi , boleh ke ?
INSYAALLAH , jika ada USAHA adalah HASILnya .
tak gitu ?

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
4 Comments

4 .:

M Fizan said...

nothing impossible lar.. gudluck.. think positive and succeed.. :)

ShafyqOnlyy said...

@M Fizan thanks for the ADVICE . INSYAALLAH , shafyq akan buat sebaik mungkin (:

Suara Hati said...

benda biasa bila study..banyak benda nak kena hafal.....tapi..yakin jer..mesti bole punye..hihi

ShafyqOnlyy said...

@Suara Hati baik boss . hewhew