LOVE yaa

LIKE'II

Tuesday, 21 February 2012

ruangan UTAMA » AIR dah ada

AIR dah ada

SALAM SATU MALAYSIA

selamat malam korang .
dah SOLAT ISYA' ?
okayy FINE .
harini HOMEWORK shafyq boelh dikatakn BANYAK .
HOMEWORK yang kena buat :
1. KARANGAN BM
2. FZ NOTA
3. MM LATIHAN
4. BIO NOTA

4 IN 1 kan ?
fuhh , mana tak BEST duduk kelas tuh .
HOMEWORK mesti BANYAK .
KADANG-II je tak .
yang shafyq dah buat sikit MM dan BIO jeh .
yang lagi 2 , HARAM tak buat papepon .
korang tak BUSY ke ?
maybe jap lagi shafyq buat SEMUA HOMEWROK tuh .
INSYAALLAH .
PERHATIAN-II .
tadi shafyq ada btw yang AIR takde kan ?


dan sekarang ni ' AIR dah ada ' semula .
wuhuu , HAPPYnya .
lepas ni boleh ambil WUDHUK dengan SENANG LENANGnya kan !


CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
1 Comments

1 .:

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah sini (^_^)

dah ada software tu..maaf lmbt sikit. susah nak cari..lagipun adobe sndri lum kuarkan cs6. ni pun pre release jer. cmne dorang ley dpt admin pun taktau

http://www.duniakongsi.net/2012/02/adobe-photoshop-cs6-130-portable-pre.html