LOVE yaa

LIKE'II

Tuesday, 10 January 2012

ruangan UTAMA » sampai bila kena TUNGGU !

sampai bila kena TUNGGU !

ASSALAMUALAIKUM semua .
SELAMAT MALAM .

tak TIDUR lagi ke ?
kan ESOK nak SEKOLAH .
dah buat HOMEWORK ?
bla , bla and bla . . .
banyak TANYA betullah dia ni .
naik RIMAS aku !
grr , 
sebenarnya , SHAFYQ tak berniat nak membebel .


tapi tengah TUNGGU sorang budak ni UPDATE BLOG dia .
walaupun dia jarang UPDATE , SHAFYQ still keep in touch dengan blog dia .
tak tahulah apa ISTIMEWANYA blog budak ni .
sekarang ni dah dekat ' 1 WEEK ' dia tak UPDATE blog .
tsk-II ,
#aku tunggu UPDATE dari kau budakkkk ! ! . . . 

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
1 Comments

1 .:

Awie Omar said...

Blog saper tu?

Kalau tak keberatan, singgah la sini hehehe
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/memori-daun-pisang.html