LOVE yaa

LIKE'II

Saturday, 3 December 2011

ruangan UTAMA » PERKAHWINAN terpelik

PERKAHWINAN terpelik

ASSALAMUALAIKUM dan SELAMAT PETANG

Perkahwinan kedua antara Jeroen dan Sandra Kippers yang berkahwin  di atas platform Bung-jump setinggi 160 kaki… Tetamu yang hadir pada majlis ini seramai 20 saja. Faham-faham la atas tu mana la boleh naik ramai-ramaikan. Cuma keluarga terdekat kedua-dua pasangan saja yang datang.

Perkahwinan ini berlaku di Guangzhou, China. Tengok la betapa panjangnya gaun dia. Berapa ramai la pulak yang nak kena ikut belakang sebab nak pegang gaun tu saja.

Perkahwinan ini dilangsungkan di pusat beli belah, depan rak kasut plak tu. Macam dah takda idea lain saja ni.

Perkahwinan antara Groom Xiao Wang dan Xiao Liu di  Chongqing, central China. Pengantin lelaki telah membelanjakan kesemua wang setahun gajinya untuk perkahwinan ini. Jumlah bunga ros yang digunakan untuk menghiasi kesemua kereta berjumlah 99,999,   korang bayangkan lah banyak mana.

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
0 Comments

0 .: