LOVE yaa

LIKE'II

Thursday, 3 November 2011

ruangan UTAMA » MERDEKA ^^

MERDEKA ^^

(:

Yang mesti korang cakap bila baca je TITLE  :
1. Kan dah lepas , merdeka kan sekali je setahun !
2. Gila ke kau ni , merdeka apa pula ?
3. Kau ni duduk nagara mana , bangla ke?


Haha , tuh lah antara yang akan korang cakap bila baca je TITLE !
Sebenarnya aku bukannya saja-2 nak buat TITLE macam tu .
Tapi ada kaitan dengan apa yang akan aku POST nanti .

Sebenarnya , otak aku yang merdeka .

Dia tak payah bekerja lagi lepas ni .
Tahun depan baru guna balik .
Sebabnya , aku dah tak payah nak belajar lagi .
Aku boleh suka-suki sampai 31.12.2011 ni .
Yeah , lagipun EXAM dah habis .
Buat apa aku belajar lagi .
Biarlah tahun depan baru belajar balik .
Jadi aku merdeka sekarang .
Yahoo .

Jadi , esok aku kena pulang buku .
Semua buku ada 17 biji .
Nasib baik takde yang hilang .
Jimat duit mak aku .


Dapat buku FORM 5 tahun depan , masa nk daftar .
Kalau bagi esok , budak-2 spm nak guna pakai buku apa pulakan .
Jadi sabar je lah , sebab sabar separuh daripada iman .

Tadi , exam agama .


First , agama 1 dulu then baru agama 2 .
Masa jawab agama 1 , soalan dia agak susah , tapi bila agama 2 soalan dia agak senang sikit je .
Kalau boleh aku nak dapat a untuk subjek ni .
Amin .

Kbai , nak publish :)

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
4 Comments

4 .:

.ain. said...

takdela merdeka sangat. da masok form5 lagi azab. :) amek aliran ape?

erleena said...

aha rmay y post depa da abes exam , bahagia betoiii

haisshh kamik nie kne belajaq wlopon cuty -.-

ShafyqOnlyy said...

@.ain. tu nanti , sekarang ni ENJOY-2 dulu .

ShafyqOnlyy said...

@erleena SPM ke ?