LOVE yaa

LIKE'II

Friday, 4 November 2011

ruangan UTAMA » CONTEST 3 in 1 BERSAMA Aini

CONTEST 3 in 1 BERSAMA Aini


Nak JOIN masuk TEKAN NI !


Langkah-langkah untuk join
  1. Wajib FOLLOW  blog Aini
  2. like FUN PAGE Aini   
  3. Buat entery yang bertajuk CONTEST 3 ini 1 with Aini
  4. Letak BANNER contest di entry bersertakan 1 gambar korang
  5. TAG 3 orang kawan blogger korang dan pastikan diorang tahu.
  6. tinggalkan link/URL entry anda di comment contest ini
  7. bila tarikh tutup di umumkan, korang harus post 1 soalan di funpage Aini. soalan terpilih Aini akan baca di VLOG. [soalan apa pown tak pa]



 (  tak hensem pon . cuma ada pelangi-2 gitu ^^  )
yang saya TAG :


LYZA , ZAFRI , D'SYURAA


*harap saya boleh menang :)
good luck to me 

CLICK LIKE when already READ my ENTRY, TQ

Comments
6 Comments

6 .:

Lyza Qayudonajew II said...

waa , Lyza org pertama di tag :D nk buat ape ni ?hehe

ShafyqOnlyy said...

@Lyza Qayudonajew II pergi kat TEKAN SINI !

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk heheh

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

thanks join syafiq . . pandai letak ala2 pelangi tu :D

ShafyqOnlyy said...

@cerita best INSYAALLAH , :) hehe

ShafyqOnlyy said...

@Lam A'Aini (Oh Semut) haha , kalau macam tuh bagi saya menang boleh ? haha . peace